Mission Øst er i gang med at hjælpe ofre for voldsomt jordskælv i Nepal | Mission East

Mission Øst er i gang med at hjælpe ofre for voldsomt jordskælv i NepalHjælp de fordrevne i Nordirak - Fotokredit: CAPNI (Christian Aid Program)

Dette kan du støtte med: 

  • Nødklinik med udstyr til at behandle de kvæstede, kr. 9.100,-
  • Feltudstyr til madlavning, hygiejne og husly, kr. 1.200,-
  • Sundhedspakke til 100 personer: Medicin og hygiejneartikler, kr. 1.000,-
  • Tæpper og hygiejneartikler til 5 personer, kr. 490,-
  • Tag over hovedet til 1 familie, kr. 375,-
  • 3 vanddunke til 1 familie, kr. 90,- *

Sådan støtter du:

SMS: Send ’Nepal’ til 1245 og støt med 150 kr.
Netbank: Reg. Nr. 3170, Konto nr. 10243327 (marker 'Nepal jordskælv')

 

Giv et bidrag

hjælp de mest udsatte

Mission Øst renser vand og giver husly til over 30.000 hjemløse efter de voldsomme jordskælv i ni landsbyer nordøst for Katmandu i Nepal.

De lokale myndigheder har givet Mission Øst ansvar for Sindhupalchowk-distriktet, som har det højeste antal døde i forhold til indbyggertallet. Op til 90 procent af husene er ødelagt i en grad, så de ikke egner sig til beboelse og risikerer at styrte sammen ved de hyppige efterskælv. Omkring 30.000 mennesker er direkte berørte af katastrofen i de ni landsbyer.

Mission Øst er på pletten og sørger for akut nødhjælp til de mange, som har mistet både hjem, familie og førlighed. Presenninger giver husly til hver af de berørte familier, særlige vandrensningstabletter skaffer nok drikkevand, nødklinikker oprettes, og pakker med basale nødhjælpsforsyninger deles ud. 

Læs mere om Mission Østs arbejde i Nepal

*) Ovennævnte er eksempler på det, vi uddeler til jordskælvsramte i Sindhupalchowk-distriktet i Nepal. De indkomne midler formidles efter jordskælvsofrenes største behov.