Gå ikke glip af Mission Østs årsmøde! | Mission East

Gå ikke glip af Mission Østs årsmøde!


Mission Østs årsmøde

Kom til Øster Snede søndag den 26. april kl.12:30 og bliv klogere på det arbejde, Mission Øst udfører blandt de mest marginaliserede og udsatte mennesker i Østeuropa og Asien. Generalsekretær Kim Hartzner vil blandt andet fortælle om det højaktuelle hjælpearbejde i Nordirak. 

Årsmødet er din mulighed for at lære mere om, hvordan Mission Øst arbejder, og du vil til mødet have mulighed for at stille uddybende spørgsmål og få en snak med Mission Østs medarbejdere. 

Årsmødet finder sted i Øster Snede Missionshus, Klippen, på Ribevej 60, 8723 Løsning. Mødet indledes med frokost kl. 12.30 og forventes at slutte kl. ca. 16. Alle er velkomne til at deltage i gudstjenesten i Øster Snede Kirke kl. 10.30. 

Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig, men du kan følge den løbende planlægning på Facebook

HUSK
Kun Mission Øst medlemmer har stemmeret til generalforsamlingen. Er du ikke medlem, kan du kontakte Mission Øst på telefon 39 61 20 48 eller på e-mail miseast@missioneast.org, så sørger vi for at registrere dig. Medlemskab koster 50 kr. årligt, og vi sørger for at trække beløbet fra din donation. Kontingentet er ikke fradragsberettiget. Medlemskabet fortsætter, indtil betalingen stopper, eller du selv afmelder det.