Bestyrelse | Mission East

BestyrelseBestyrelsen og ledelsen for Mission Øst

Bestyrelsen

Carsten Wredstrøm

Konsulent inden for kvalitetskontrol og projektledelse. Bestyrelsesformand i Mission Øst siden 2010. Har i over 20 år arbejdet med projektledelse og kvalitetskontrol i Danmark og udlandet. 

Ib Alstrup

Lægemiddelsinspektør, IT, Lægemiddelstyrelsen. Ordinært medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2015. Aktiv engageret i Karlslunde Strandkirke, der har støttet Mission Østs arbejde siden 2005.

David Hermansen

Advokatfuldmægtig med speciale i erhvervsret. Ordinært medlem af Mission Østs bestyrelse siden april 2016. Har erfaring på det menneskeretlige område, bl.a. fra arbejde i Mellemamerika for en kirkelig organisation og fra juridisk samarbejde med menneskerettighedsadvokater. 

Ib Nørholm

Privat investor. Ordinært medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2015. Tidligere bestyrelsesmedlem 2003-2004. Grundlægger af Japan Photo.

Dietmar Roller

Specialist i udvikling og nødhjælp. Ordinært medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2015 og ordinært medlem af Mission East Deutschlands bestyrelse siden 2013. Har som selvstændig konsulent udført opgaver for Mission Øst i Burma, Nordkorea og Irak. Tidligere generalsekretær for Kindernothilfe. Aktuelt bestyrelsesformand for International Justice Mission i Tyskland. Baggrund i antropologi.

 

Ledelsen

Kim Hartzner

Generalsekretær. Ansvarlig for Mission Østs strategiske retning og generelle ledelse, herunder ekstern profilering og forbindelse til nøgledonorer. Læge og medgrundlægger af Mission Øst, tidligere nødhjælpschef og landeleder i Armenien.

Vibeke Hauge Førrisdahl

Direktør for kontoret i København. Ansvarlig for fundraising, kommunikation, administration samt kontakt til den danske stat. Cand. Mag. i psykologi og internationale udviklingsstudier. Ansat i Mission Øst siden 2012, tidligere Liaison & Event Officer samt landeansvarlig for Tadsjikistan.

Peter Drummond Smith

Vicegeneralsekretær og nødhjælpschef, Bruxelles. Ansvarlig for Mission Østs programmer i nødhjælp og udvikling. Tiltrådte Mission Øst i 1997. Ingeniør med baggund i international handel og forvaltning af hjælpeprojekter.

Marianne Le Floch

Økonomi- og HR-chef, Bruxelles. Tiltrådte Mission Øst i 2007 som regnskabschef. Arbejdede otte år som som bogholder og international økonomiansvarlig i industrien og tre år med humanitære projekter i forskellige afrikanske lande.

Richard Peppiette

Supportchef, Buxelles. Siden 2000 ansvarlig for IT-systemer og deres bidrag til at få det meste ud af Mission Østs arbejdskraft og donationer. Tidligere erfaring som elektronikingeniør med arbejde for nødhjælpsorganisationer i felten. 

Kontakt Mission Øst her