Årsrapport 2016 (engelsk) | Mission East

Årsrapport 2016 (engelsk)I 2016 kunne vi i Mission Øst fejre vores 25-års jubilæum med at hjælpe de allermest sårbare til at løfte sig selv ud af fattigdom. Samtidig var den alvorlige humanitære krise i Irak aldrig langt fra overskrifterne, og Mission Østs indsats i landet blev øget betydeligt.

Også andre steder demonstrerede vi vores kapacitet til at reagere hurtigt på både natur- og menneskeskabte katastrofer bl.a til befolkningen i Nordkorea, som sidste år blev ramt af en tyfon med store oversvømmelser til følge. Sideløbende hermed fortsatte Mission Øst sin indsats med langsigtet udvikling, herunder hjælpen til fjerntliggende lokalsamfund i Afghanistan, Nepal og Myanmar.

Andre essentielle elementer af vores arbejde i Mission Øst er vægten på partnerskaber, lokalsamfunds modstandskraft og inklusion af marginaliserede grupper. Et eksempel på dette er vores langsigtede engagement med inklusion af personer med handicap i Armenien og Tadsjikistan.  

Vi vil gerne takke alle vores partnere, donorer, støtter og de lokalsamfund, vi har haft og stadig har samarbejde med, for at være med til at skabe en bæredygtig effekt. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i det kommende år og ønsker god fornøjelse med at læse om vores fælles resultater i årsrapporten for 2016.